HU / EN / DE
  • Feliratkozás hírlevélre
  • Kívánságlista
  • Gyakori kérdések
  • Kapcsolat

Interjú Nacsa Olivérrel és Kiss Zsuzsannával

 


Hivatalosan is összekötötték életüket a humorista Nacsa Olivér és párja, Kiss Zsuzsanna.

Teljes titokban készülődtek a nagy napra, nem szerették volna, ha egy felfújt, óriási celeb esküvő részesei legyenek.
Egyszerűen csak azt akarták, hogy ez a nap róluk szóljon és jól érezzék magukat. Önfeledten,meghitten, együtt ünnepelve szeretteikkel.

- Hogyan zajlott az esküvőtök?

- Az esküvőnk napja nem véletlenül lett szeptember 2., hiszen Zsuzsi születésnapján túl, az eljegyzésünk 2008-ban is erre a napra esett.
A lánykérés, Egyiptomban történt, méghozzá a Vörös-tenger mélyén, búvárruhában.
Nos, az extrém helyszín után ezúttal teljesen „normális” helyen, a Várban lévő Házasságkötő Teremben, illetve a Budavári Evangélikus Templomban történt a ceremónia.
Egy meghitt szertartás keretében kimondtuk eskünket s az első hitvesi csók után egymás ujjára húztuk a karikagyűrűket.
A mindössze 40 fős násznéppel ezután egy közeli étterembe mentünk, ahol a kitűnő ételek, italok fogyasztása közben jó kis zene, majd egy barátunk bűvészmutatványai szórakoztatták a társaságot.
Az igazi mulatozáshoz azonban egy cigányzenekar játéka adta meg a zenei aláfestést.
Bagi Iván barátunkkal nem tudtunk ellenállni és dalra fakadtunk. Csak a menyasszonytorta szakította félbe egy kicsit a zenélést, éneklést, ami hajnalig folytatódott.

 
- Milyen karikagyűrűt választottatok a nagy napra?

Mindenféleképpen elegáns gyűrűt szerettünk volna, amit a NIKO ÉKSZER a lehető legtökéletesebben meg is valósított számunkra.
Gyűrűink fehéraranyból készültek, egyszerű elegáns, letisztult formavilággal, Zsuzsi gyűrűjéből természetesen nem maradhatott el a szikrázó gyémántsor, ami igazán különlegessé teszi.